BRF & FÖRETAG

Vi hjälper företag och bostadsrättföreningar med måleritjänster inom hela Skåne regionen. Våra kompetenta målare kan hjälpa er att skapa en trivsam miljö i exempelvis ert kontor eller trapphus med tidstypiska detaljer. Företaget erbjuder också fasadrenovering, där vi hjälper er att på ett effektivt sätt bevara och bringa nytt liv i fasaden. Vi tar även hand om försäkringsärenden vid t.ex. brand eller vattenskador.

SERVICE & UNDERHÅLL

Efter mer än 35 år i måleribranschen kan vi på K.E.G Måleri säga med trygghet att vi kan utföra utvändigt måleri av högsta kvalitet, med kunden i fokus. Våra måleritjänster inom utvändigt vanligaste förekommande är fasadmålning, fasadrenoveringar, takmålning, slipning & oljning av altaner och bryggor samt golvbehandling.

INOMHUSMÅLNING

Vi besitter en bred kompetens och gedigen kunskap gällande samtliga interiöra måleriarbeten i exempelvis lägenheter, villor, kontor och trapphus. Vi har stor erfarenhet i branschens olika moment såsom målning, dekorativ målning, tapetsering, golvmålning och våtrumsmålning.

ISO CERTIFIERING

 K.E.G Måleri AB kommer under 2024 starta processen för ISO-certifiering.